Victoria Azarenka - Na Li maçini seyret-Canli Maç Yayinlari izle, Yabanci Lig Maçlari Yayinlari

CANLI TV VE HD SİNEMA KANALLARI


 

11 Mayıs 2012 Cuma

Victoria Azarenka - Na Li maçini seyret

Victoria Azarenka - Na Li Canli Maç Yayinlari izle, Victoria Azarenka - Na Li maçini canli yayın izle, Victoria Azarenka - Na Li maçini seyret, Victoria Azarenka - Na Li maç yayını izle, Victoria Azarenka - Na Li maçı online izle

Merhaba! Bugün benim ilk seçim Azarenka ve Li arasındaki tenis yendi olacaktır. Bu WTA Madrid (kil) var. Peki her ikisi de iyi kil oyun oynamak iyi oyuncuları vardır. Zaten kil oynadı ve form hala çok iyi olduğunu bize gösterdi ettik. Na Li düz setlerle kazandı nereye Onlar kil kez bir araya var. O (fransız açık) geçen yıl idi. Ancak o zamandan beri bir sürü şey değişti .. Ana fark Azarenka oyun olduğunu, o ATP sıralamalarına 1. nokta almıştır. Onun oyun ve confidance gök yüksek gittik ve mahkeme üzerinde gösterir.Şimdi kızlar Azarenka karşı oynarken sinir değil diğer yolu etrafında olsun. Stres altında Muhalifleri normalde .. olmaz hatalar yaparlar, çünkü hangisi, onu daha da avantaj sağlıyor Na Li çok iyi bir oyun oynar ama eğer / ne zaman Azarenka ona "A" oyunu ile birlikte geliyor sonra hiçbir oyuncu ona maç olabilir. tadını çıkarın! Saygılar, Branee.

WTA Madrid, kil mahkemeler Na Li kil sezon Roland Garros 2011 baskısında başlığı, yani Grand Slam onu tek zafer başlığı ile mahkeme daha hazır gibi görünüyor, çünkü ben burada oynanması için en az 22 oyun bakın. O iyi bir hale Alman onu seti kazanmak için yapılmış olmalıdır avantajı vardı sonra. Kerber ikinci sette aynen geri kazanmak o düz setlerle bu hafta onun tüm maçları kazandı ve Dünya bir numaralı sorun için oyun vardı. üzerine Azarenka Diğer taraftan düz setleri de onun tüm maçları kazandı ama ikisi daha sonra sıkı idi:Azarenka V. - Ivanovic A. 6-4, 6-4 Azarenka V. - Hlavackova A. 6-3, 7-6 Azarenka V. - S. Kuznetsova 7-6, 6-4 ben üzerinden seviyorum ve kazanan 22 oyun az sonra karar verilecektir şüpheliyim çünkü götürün.

0 yorum:

Yorum Gönder