Serena Williams - Maria Sharapova maç yayını izle-Canli Maç Yayinlari izle, Yabanci Lig Maçlari Yayinlari

CANLI TV VE HD SİNEMA KANALLARI


 

11 Mayıs 2012 Cuma

Serena Williams - Maria Sharapova maç yayını izle

Serena Williams - Maria Sharapova Canli Maç Yayinlari izle, Serena Williams - Maria Sharapova maçini canli yayın izle, Serena Williams - Maria Sharapova maçini seyret, Serena Williams - Maria Sharapova maç yayını izle, Serena Williams - Maria Sharapova maçı online izle

Merhaba! Bugün Benim ikinci seçim Serena Williams ve Maria Sharapova arasında tenis yendi olacaktır. Bu WTA Madrid (kil) var.Öncelikle ben Sharapova, "keskin" göründüğünü söylemek zorundayım! Onun iyi oyunu ve o Serena karşılaştırmak bekletilir. Serena bekleniyor kimse dürüst olmak gerekirse, hangi dün Wozniacki karşısında 3 set vardı. Bu yüzden ona enerji var, boşa gitti. Sharapova dün kolay galibiyet kazanmıştı .. İkisi de iyi bir kil oyuncu olarak bilinir, bu sanırım ve Serena dün gibi başka bir oyun oynar eğer, o bile kaybedebiliriz gergin bir maç olacak.Sharapova bir savaşçı vazgeçmeyeceğim.keyfini çıkarın ! Saygılar, Branee.

WTA Madrid, kil mahkemeler iki şampiyon bugün kolay vazgeçmeyeceğim iki oyuncu bahsediyoruz çünkü çalınacak en az 22 oyunlar burada gördüğünüz gibi Madrid WTA Tour önceki ipucu olarak aynı hikaye. Maria Sharapova gibi taze olduğunu Safarova emekli ve yine kil kaybetmek Stuttgart geçen hafta kazandığı gibi ve bu hafta Begu ve Zakopalova ile problemi kalmadı gibi oynamaya mecbur olmaksızın, dün kazandı.Yine onun için reklam için biraz daha fazla puan savaşıyor Serena Williams karşı karşıya gelecek Onun rütbe olarak şu anda 9 yerde. O 3 set sonrası Wozniacki yendi ve Charleston at ve Fed Cup kazandığı gibi kil bu sezon kaybetmek de. Bu kimse onları ve ben biri için iki kolay setlerle sona erdirmek için çok sıkı devralacak.

0 yorum:

Yorum Gönder