AC Milan – Juventus maçini canli izle hd-Canli Maç Yayinlari izle, Yabanci Lig Maçlari Yayinlari

CANLI TV VE HD SİNEMA KANALLARI


 

8 Şubat 2012 Çarşamba

AC Milan – Juventus maçini canli izle hd

Milan – Juventus Canli Maç Yayinlari izle, Milan – Juventus maçini canli yayın izle, Milan – Juventus maçini seyret, Milan – Juventus maç yayını izle, Milan – Juventus maçı online izle

AC Milan – Juventus maçini canli izle hd

Copa Italia yarı final 1st leg Milan ev sahibi Juventus.

Her iki takım da hayal kırıklığı hafta sonu ligde berabere sonra gelir.

Antonio Cassano, Alexandre Pato, Kevin-Prince Boateng, Alberto Aquilani, Mathieu Flamini, Alexander Merkel ve Gennaro Gattuso, ev sahibi eksik olduğu için, bu yüzden orta sahada bir sürü uyandı edilecektir. Ayrıca arka Nesta ve Mexes özledim ve merkezinde Bonera gerekir ortağı Silva olacak.

Juventus Simone Pepe hariç herhangi bir yaralanma problemleri yoktur ve güçlü bir başlangıç ​​XI sayabilen olmalıdır.

Juventus, Milan yaralanma sorunları kullanımı ve paha biçilmez bir deplasman golü Bu kravat almak için çalışacağız düşünüyorum. Pirlo ve Vidal seviyor ile orta saha savaşı kazanmak ve bu oyunda anahtarı olmalıdır. Onlar sağlam bir geri dört gerekir kee Zlatan ve co sakin var. Juventus bu oyunu kazanmak için iyi bir şans vardır.

Pick: Juventus kazanmak

Milan Serie A'da en verimli takım saniyeden daha yedi gol daha attı A en iyi Napoli ve oranlar üzerinden oynarken onlarla açık bir maç oynamak için yetenekli yüksek, rakip de, özellikle güçlü ve verimli bir ekip olmamalıdır. Juventus ve Milan, Serie bu sezon unvanını kazanmak için en sık ve onlar da Coppa Italia onların savaşları devam edecek gibi görünüyor. onlar kazandı hem de Serie A'da Juventus, son maçta 2,5 gol üstü oynadı Udinese 2:1 ve Coppa Italia üç gol ile Roma daha iyi idi. Milan son iki Coppa Italia maçları boyunca oynadı, ve genel olarak da üç veya daha fazla gol ile son beş maç dört oynamıştır. arasında yapılan son üç maçta iki Milan Serie A'da oynadığı iki takım, bu hat üzerinden ve San Siro'da üç gol eşleşecek. sezon başlamadan önce de, son dostluk maçı oynadı. Benim düşünceme göre değeri bu oran üzerinden bahis yoktur.

Etiketler:

AC Milan – Juventus Macı Canlı Yayın İzle 08 Şubat 2012
AC Milan – Juventus
AC Milan – Juventus macı canlı yayın
AC Milan – Juventus macını canlı izle
AC Milan – Juventus canlı izle
AC Milan – Juventus canlı yayın
AC Milan – Juventus live
AC Milan – Juventus live stream
AC Milan – Juventus watch

Milan - Juventus,İzle,Canlı İzle,Şifresiz,atdhe,hahasport,sportlemon,lig tv, Şifresiz, Online Maç İzle Canlı İzle Maçı İzle,Lig tv,Milan - Juventus Linkleri, Maçın Yayını,Maçı İzle,Canlı İzle,Maçın Yayını,Milan - Juventus Özeti Linki Yayını Canlı Maç,italya kupası

video

0 yorum:

Yorum Gönder