Uefa maçları idda tahminleri-Canli Maç Yayinlari izle, Yabanci Lig Maçlari Yayinlari

CANLI TV VE HD SİNEMA KANALLARI


 

25 Ağustos 2011 Perşembe

Uefa maçları idda tahminleri

Spartak Moscow v Legia Warszawa
İlk maç Radovic ile Ari’nin düellosuna sahne olmuştu. İki oyuncunun golleriyle 2-2 biten maçta Legia Varşova, iki kez öne geçmiş; ancak üstünlüğünü koruyamamıştı. 21 haftası geride kalan Rusya Ligi’nde özellikle son haftalarda müthiş bir ivme yakalayan S.Moskova’yı evinde devirmek hayli güç. Polonya temsilcisini Gaziantep’teki maçta yakından izleme fırsatı bulmuştum. Gaziantepspor’un elinden kaçırdığı o takımın, S.Moskova’yı eleyeceğine hiç inanmıyorum. Ev sahibi kazanmaya oldukça yakın. Maç handikaba da dönebilir.
Dinamo Bucuresti v Vorskla-Naftohaz Poltava
89'da yediği golle ilk maçı 2-1 kaybeden Dinamo Bükreş'te kırmızı kart cezalısı Grigore bu maçta forma giyemeyecek. Vorskla hiç kuşkusuz galibiyety avantajını korumaya çalışacak. Ancak Dinamo seyircisi önünde avantajlı. Kolay gol atabiliyor olmaları en büyük kozları olacak. Gollü bir karşılaşma izleyebiliriz. Benim öncelikli tercihim ev sahibi galibiyeti olacak.
Rennes v Crvena Zvezda
Hafta sonu Montpellier'den 4 yiyen Rennes'in ilk maçı kazanabileceğini belirtmiştim. Nitekim Kızılyıldız deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldılar. Rennes'in yine kazanacak gücü var ancak maça ne kadar asılacakları merak konusu çünkü ciddi bir avantajı var. Taraf bahislerine dokunmayıp olası bir riskten uzak duralım. 2-3 gol bahsi ideal bir tercih olur.
Dynamo Kyiv v Litex Lovech
Geçen haftanın en iyi tercihlerinden biriydi Dinamo Kiev. Deplasmanda 2-1 kazanarak büyük avantaj elde ettiler. Liteks Şampiyonlar Ligi'nde Wisla Krakow'a 2-1 ve 3-1'lik sonuçlarla kaybetmişti. Benzer bir sonu Kiev karşısında da yaşayacaklar. Dinamo seyircisi önünde kazanmak için çabalarsa handikap yapabilir. Güvenemeyenler 2-3 gol üzerinde durabilirler.Gönderenmaç izlezaman:15:42

0 yorum:

Yorum Gönder